AFA EL MIRADOR
AFA EL MIRADOR

Jornada manteniment

Transformem el pati

En el curs 2016-2017 hem iniciat, escola i APA, un projecte per fer alguns canvis en els patis de l’escola amb la finalitat que els nens i les nenes disposin d’una major diversitat de jocs. L’anomenem “Transformem el pati” i té el següent logotip:

 

Aquest projecte compta amb la col·laboració i la implicació dels professionals que treballen diàriament a l’escola Puig d’Agulles (equip directiu, mestres, educadores de menjador), els propis alumnes de l’escola, totes les famílies que us vulgueu implicar, l’APA El Mirador i l’Ajuntament de Corbera de Llobregat.

 

L’objectiu principal és millorar el desenvolupament cognitiu, motriu i social dels infants potenciant les possibilitats educatives i de joc del pati escolar. Però també planteja altres objectius importants: millorar el vincle dels nens i les nenes a l’escola, generar recursos educatius per a mestres i educadores de menjador i fomentar la participació de les famílies a l’escola implicant-les en el projecte.

 

Al primer trimestre del curs, el professorat de l’escola ha organitzat un procés participatiu amb l’alumnat per decidir entre tots com volien canviar els patis. A partir d’aquest disseny, s’organitzaran de dues a tres jornades de treball. Es tracta de trobar-nos tots un matí de diumenge a l’escola i entre tots pintar, muntar, serrar, retallar, clavar,... transformar el nostre pati.

 

El seguiment del projecte l’anirem fent a través d’aquesta web i del facebook  APA El Mirador Puig d’Agulles. Us animem a seguir-nos i a participar activament en el projecte!

 

Us deixem algunes imatges i un bloc https://elnousafareig.org/ on hi trobareu idees d’alguns dels canvis que els vostres fills han decidit fer.

Contacte:

AFA EL MIRADOR
ANDROMEDA 4
08757 CORBERA DE LLOBREGAT

Telèfon: 936881772

 e-mail: afaelmirador@gmail.com

WhatsApp: 618488904

¿Vols col·laborar amb l'AFA?

Si vols prendre part en les nostres activitats o unir-te a la junta de l'AFA, pots utilitzar el nostre formulari de contacte per rebre informació. ¡Us hi esperem!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APA EL MIRADOR

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.