AFA EL MIRADOR
AFA EL MIRADOR

Let's English!

Amb l’inici d’aquest curs 2015-2016 l’escola Puig d’Agulles posa en marxa un nou projecte educatiu que té com a objectiu principal dinamitzar l’aprenentatge de la llengua anglesa dels nens i nenes de l’escola.

 

El projecte, anomenat LET’S ENGLISH!, ha implicat a tota la comunitat educativa, des de les famílies, a través de l’APA El Mirador, fins al claustre de mestres i l’equip directiu de l’escola.

 

Un dels pilars fonamentals del projecte es basa en el reforç de les classes d’anglès en horari lectiu, mitjançant desdoblaments de grups des de 1r fins a 6è de primària per a treballar amb un auxiliar de conversa natiu, reforçant així la part del llenguatge i el vocabulari, i facilitant als alumnes la fluïdesa en la parla de la llengua anglesa.

 

Per altra banda, el reforç en horari escolar es complementa amb l’oferiment de classes extraescolars d’anglès en horari de migdia, treballant la llengua de forma lúdica i divertida, i tenint com a prioritat el reforç de la conversa.

 

La prova pilot realitzada el curs passat ja va mostrar uns resultats molt positius i una valoració favorable per part de totes les parts implicades. A més, durant el temps de la prova, els alumnes van participar de forma entusiasta i receptiva.  

Contacte:

AFA EL MIRADOR
ANDROMEDA 4
08757 CORBERA DE LLOBREGAT

Telèfon: 936881772

 e-mail: afaelmirador@gmail.com

WhatsApp: 618488904

¿Vols col·laborar amb l'AFA?

Si vols prendre part en les nostres activitats o unir-te a la junta de l'AFA, pots utilitzar el nostre formulari de contacte per rebre informació. ¡Us hi esperem!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APA EL MIRADOR

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.