AFA EL MIRADOR
AFA EL MIRADOR

A L'ESCOLA MENGEM,                             A L'ESCOLA APROFITEM

A L’ESCOLA MENGEM, A L’ESCOLA APROFITEM


PROJECTE D’APROFITAMENT DELS EXCEDENTS DE CUINA AL PUIG D’AGULLES

 


Us informem que aquest mes de febrer (2016) s’ha posat en pràctica un nou projecte a la nostra escola que permetrà aprofitar els excedents alimentaris de la cuina. Aquest projecte, que hem anomenat A L’ESCOLA MENGEM, A L’ESCOLA APROFITEM, ha estat possible gràcies a la voluntat, la col·laboració i la implicació de diferents organismes: l’Ajuntament de Corbera de Llobregat, l’associació Corbera Voluntària, l’empresa 7iTria, l’APA El Mirador i l’escola Puig d’Agulles.


L’objectiu és doble. Per una banda, reduir el malbaratament alimentari que es produeix a la cuina de la nostra escola i que fa que diàriament es llencin aliments com a residus. Per l’altra, destinar aquests excedents a persones i famílies del nostre poble que es troben en una situació crítica a nivell social.


El funcionament i la logística seran senzills. Diàriament s’envasaran els excedents de la cuina (mai els del menjador) en uns recipients monodosi, s’etiquetaran adequadament per tal de garantir la
traçabilitat i es congelaran a les mateixes instal·lacions de l’escola. L’entitat Corbera Voluntària
s’encarregarà de transportar els excedents al seu magatzem i posteriorment els distribuirà als usuaris de serveis socials que l’Ajuntament determini.


La voluntat és també que progressivament els alumnes i les famílies vagin prenent consciència de la importància de no malbaratar el menjar. La crisi econòmica dels darrers anys ens ha fet veure que aquest és un luxe que no ens podem permetre ja que té importants conseqüències negatives a nivell econòmic, social i ambiental. Per tant, és necessari treballar plegats i posar en pràctica projectes com que el ara us presentem.


Un cop més, el treball en equip per un objectiu comú ha permès fer realitat un nou projecte.
                                                ESPEREM QUE SIGUI TOT UN ÈXIT!!


ESCOLA PUIG D’AGULLES                                                                                APA EL MIRADOR

Full informatiu projecte malbaratament.p[...]
Documento Adobe Acrobat [170.2 KB]

Contacte:

AFA EL MIRADOR
ANDROMEDA 4
08757 CORBERA DE LLOBREGAT

Telèfon: 936881772

 e-mail: afaelmirador@gmail.com

WhatsApp: 618488904

¿Vols col·laborar amb l'AFA?

Si vols prendre part en les nostres activitats o unir-te a la junta de l'AFA, pots utilitzar el nostre formulari de contacte per rebre informació. ¡Us hi esperem!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APA EL MIRADOR

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.