AFA EL MIRADOR
AFA EL MIRADOR

Projecte de Menjador Servim-nos Com a Casa

Servim-nos com a casa és un projecte educatiu fonamentat en l’acte de servir-se un mateix el men­jar. Està dissenyat per potenciar el procés de creixement i l’adquisició d’autonomia dels nens i les nenes en el menjador escolar, creant un espai d’aprenentatge, convivència i participació, on l’infant és l’actor principal de l’acció educativa. 

resum Servim-nos com a casa.pdf
Documento Adobe Acrobat [419.6 KB]

Llibret Informatiu Menjador

LLIBRET INFORMATIU MENJADOR.pdf
Documento Adobe Acrobat [785.4 KB]

Com ja sabeu al Puig D’Agulles disposem de cuina pròpia i l’empresa encarregada de proporcionar una dieta sana i equilibrada als nostres fills és 7iTria. L'equip amb el qual contem en el nostre col·legi està format per un cuiner i tres ajudants. 

www.7itria.cat

 

 

IMPORTANT: Si el vostre fill necessita un dia que se li faci dieta, heu d’avisar al despatx de l'AFA amb la suficient antelació per que es pugui preparar.ABONAMENT ABSÈNCIES MENJADOR: L’AFA registra totes les absències a menjador que han estat comunicades, i fa els abonament al mes segúent,descomptant els dies del rebut, es farà el retorn de la part del menjar (3€) , sols a  les famílies usuàries que hagin informat a l'AFA de les absències abans de les 10:00h. . La part corresponent al sou del monitoratge no es pot retornar.

 

Tel.936881772

WhatsApp 618488904

mail: afaelmirador@gmail.com

Contacte:

AFA EL MIRADOR
ANDROMEDA 4
08757 CORBERA DE LLOBREGAT

Telèfon: 936881772

 e-mail: afaelmirador@gmail.com

WhatsApp: 618488904

¿Vols col·laborar amb l'AFA?

Si vols prendre part en les nostres activitats o unir-te a la junta de l'AFA, pots utilitzar el nostre formulari de contacte per rebre informació. ¡Us hi esperem!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APA EL MIRADOR

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.